Comunions 2024 Morella

La Comunió és un esdeveniment molt important en l’infantesa dels fills i filles. És un dia molt especial, que bé mereix tindre un gran record. Per això, ací vos explico els diferents tipus de reportatges que poden fer, perquè este moment quede inmortalitzat per a sempre.

 

Fotos del dia

Cobertura  personalitzada del dia més important, des de que els xiquets i xiquetes arriben a la Basílica Arxiprestal fins que finalitza la Comunió.

Entrega de les fotos d’eixe dia en un usb de fusta (al voltant de 50), en alta i baixa resolució, i en una carpeteta amb unes fotografies impreses.

Preu si són tres xiquets o xiquetes: 175€ per xiquet/a

Preu si són quatre xiquets o xiquetes: 140€ per xiquet/a

Preu si són cinc o més xiquets o xiquetes: 115€ per xiquet/a

*Altres opcions, consultar

També hi ha possibilitat d’anar a casa del xiquet o xiqueta una hora abans de l’hora a la que ha d’arribar al’església, per fotografiar els moments més íntins. Fotografia dels detalls, com es canvia, moments amb la família…

Preu: +95€

 

 

Reportatge de Comunió (Pre-comunió o post-comunió)

Sessió en estudi o exteriors abans o després de la data de la Comunió, amb el tratge o vestit del gran dia.  Pot participar també la família.

Este tipus de sessions és molt recomanable, ja que és una sessió que fem en una vesprada i en el lloc que preferiu o si preferieu se pot fer en estudi. Així, busquem la millor llum, els xiquets s’ho passen bé i obtenim el millor record. Entrega de 25 fotos en format digital.

​Sessió d’estudi o exterior:

Preu: 175€

Sessió d’estudi + exterior

Preu: 220€

 

 

 

 

Pots veure resums més amplis de diversos Pre-comunions clickant ací

Àlbums

Álbum per recordar un moment tan especial. Tamany, 30×30cm, de 24 fulles (12 plecs). Una vegada entregades les fotos, faig la maquetació de l’àlbum i després, podreu fer els canvis que vullgueu. Podreu triar entre qualsevol de les tapes del catàleg.

Preu: 190€

També hi ha possibilitat de fer rèpliques per als pares

Pack Fotos del dia + Reportatge de Comunió + Àlbum

Perquè pugues tindre el millor record de la Comunió, la millor opció és tindre les fotos del dia (església), una sessió individualitzada (pre o post Comunió en estudi o exterior), en la que puga participar també la família i un àlbum.

Preu: descompte d’entre un 5 i un 10% depenent dels serveis contractats

 

Punts de llibre i Díptics

Un altra de les novetats d’enguany és que podem fer punts de llibre o díptics, així podeu tindre tot el que necessiteu per al dia de la Comunió. Si esteu interessats/des en esta opció, vos podriem ensenyar mostres i preus.

Comparte esta publicación