Sessions de Nadal 2020

Ja estan ací les sessions de Nadal 2020! Unes sessions que serviran perquè feliciteu el Nadal d’una forma especial i perquè pugueu tindre…

Ja estan ací les sessions de Nadal 2020! Unes sessions que serviran perquè feliciteu el Nadal d’una forma especial i perquè pugueu tindre un gran record dels vostres fills i filles… i també de les vostres mascotes!

En el set d’enguany tenim moltes coses i hem comprovat que els xiquets i xiquets gaudeixen molt jugant! Trineo, tronquets, pinyes, boles de Nadal, un candelero, espuma, un ninot de neu, regals, gorros de Papà Noel, tutús… Tot preparat perquè, entre tots i totes, puguem ficar un somriure a estos temps difícils.

Les sessions es faran en exterior per garantir encara més la seguretat en temps com els actuals i tindran una durada de 20 minuts. Després farem 10 minuts de neteja i desinfecció abans de tornar a començar a fer fotos.

QUÈ INCLOU LA SESSIÓ?

– 20 minuts de reportatge fotogràfic

– Entrega de 15 fotos en format digital

– Les mateixes fotos amb el “Bon Nadal” de la campanya, perquè ja et puguen servir per felicitar als familiars i amic

– Totes estes fotos en una galeria online privada, on se podran veure i descarregar

– Entrega d’una carpeta amb 5 fotografies 15×20 impresses

PREU: 50€

 

QUINS DIES ES FARAN LES SESSIONS?

Les sessions es faran els dissabtes 7 i 14 de novembre, de 10 a 15 hores. Per això, les places són limitades, ja que cada hora només es faran dues sessions.

COM RESERVO?

Per a reservar soles has de concretar per telèfon o enviar-me un WhatsApp al 686386337.

En el cas de que vullgueu una felicitació amb mascota, haureu d’informar del tamany que té, perquè així puguem preparar algun motiu i fer-la més graciosa.

SEGURETAT I HIGIENE

Enguany, debut a la situació en la què ens trovem, cal extremar les mesures de seguretat i higiene. Per això, hem elaborat un protocol d’actuació front al Covid-19 i les sessions es faran de la següent manera:

– Les sessions es faran en exterior, per tal d’evitar riscos

– S’utilitzarà gel hidroalcolic abans d’entrar al set

– S’entrarà sense sabates. Per la qual cosa, recomanem l’ús de calcetins calents

– Després de cada sessió, desinfectarem tot el set

 

 

Comparte esta publicación