Segon premi al Concurs de la Santantonà de Forcall

Abans de finalitzar l’any, m’ha arribat una gran notícia: he aconseguit el 2n premi en el Concurs de Fotografia de la Santantonà de Forcall. I ha sigut amb una de les meues fotografies preferides de les botargues i la Barraca. L’any passat, vaig viure el moment de la Santantonà des d’un lloc fixe, sense poder-me moure i va ser just ahí on es va arrimar una botarga desafiant al nombrós públic que sempre es dóna cita a esta festa. I just eixe moment va coincidir amb l’esclat dels coets que es fiquen a la part superior de la Barraca. Ací podeu veure la imatge resultant:

És el tercer any consecutiu que tinc la sort d’aconseguir algun dels tres premis d’este concurs. A 2018 vaig obtindre el Segon premi també i a 2019, el tercer. Així que és per a estar molt content!

Moltes gràcies a la Santantonà de Forcall per triar les meves fotos i per organitzar este concurs. També vull donar l’enhorabona als altres dos guanyadors. Malauradament, el mes que ve no es celebrarà esta festa degut a la pandémia, però esperem que tot torne a la normalitat prompte i que a 2021 puguem tornar a gaudir de la festa medieval del foc i de fotografiar actes tan espectaculars!

 

Comparte esta publicación