Preboda en Roc de Sant Gaietà: Fernando, Cristina, Àlvaro i Martina

Preboda en Roc de Sant Gaietà

Els prebodes, moltes vegades t’apropen a llocs que no coneixen i que et sorprenen. Éste va ser el cas de la vesprada que vaig passar amb Fernando, Cristina, Àlvaro i Martina. En aquesta ocassió vam fer el preboda en Roc de Sant Gaietà, el poble pesquer de Roda de Barà. Un xicotet poble però construït amb influències de diverses culturals, que et fan pensar que podries estar a altres Comunitats Autònomes o païssos.

Mentres anàvem caminant pel poble, a mi me sorprenia cada racó: portals, arcs, carrers estrets, patis andalussos, l’espigó, els jardins del passeig…en pocs metres troves nombrosos atractius on fixar-te i buscar una foto de parella o de família. Però si una cosa va caracteritzar la sessió, aquesta van ser les rises! Sempre hi havia un moment de complicitat entre tota la família que em permetia captar la seva naturalitat.

La vesprada va ser molt agradable amb aquesta família que, després d’un any d’incertesa per la situació actual, per fi podran veure com el seu gran dia arriba el proper dissabte. Quines ganes què tenim tots!

Ací vos deixo un resum d’este passeig per Roc de Sant Gaietà.

Comparte esta publicación