Marta y David

Si una boda és sinònim de festa i d’alegria, quan li afegixes que és a Morella sempre és un alicient molt especial. Primer perquè coneixes a quasi tots a l’estar a casa i segon perquè les bodes a esta terra es viuen amb molta intensitat. Així va ser el gran dia de Marta i David.

 

Començàvem a casa de David. Al moment van arribar Jorge, Rocío i Pau i, com sól ocòrrer quan ve un xiquet de 3 anys, va arribar la revolució. És molt bonic veure com ells no s’estranyen de res i comencen a jugar, a ajudar a canviar al nòvio i a traure somriures per tots els costats.

 

Des d’ahí ens vam desplaçar a casa de Marta. Primer, Lina i Eva li van ajudar a canviar-se i Justo ens feia sentir com si estiguerem a casa oferint-nos de tot. Acte seguit, van pujar els amics i amigues de Marta, que van veure com lluia la nòvia i li van ficar la lliga. Tot això sense perdre de vista ni un detall i arreglant-li el vel constantment.

 

Marta i David es van casar a la Basílica Arxiprestal de Morella, on van fer una missa molt emotiva. La música de l’orgue de Turull combinada amb soprà, va donar pas a les lectures dels amics propers. Després, vam anar a dinar a l’Espai Firal. Sempre és un luxe comptar amb uns restaurants com Daluan i Meson del Pastor, sinònim de qualitat.

 

Al dinar, els amics d’ells no van parar! Què si brindis, besitos, regals… Molt destacables els moments dels regals de les dos quintes, amb la química com a protagonista i el “Precio Justo”, amb el show d’Andrés.

 

En definitiva, una boda genial, en la que vaig gaudir com un més. Moltes gràcies Marta i David per contar en mi per a este dia. Ací podeu veure un xicotet resum:

Comparte esta publicación