Una bona imatge és fonamental per a qualsevol empresa. I un restaurant no pot ser menys. Darrere de cada plat hi ha molta dedicació i moltes hores de treball. I per això, tracto la fotografia com el bon restaurador el producte: amb molta cura per donar la millor imatge.

Cuidar cada detall

Una de les coses que més m’agraden és traslladar la cura pel plat que té el restaurador a la fotografia. Analitzo el plat, m’informo i tracto de buscar el millor punt de vista i il·luminació perquè destaque el producte i el treball que hi ha a la cuina. La fotografia per a restaurants és una suma de molts de tipus de fotografia: producte, creativa, retrat, corporatiu…

 

 

Clicka ací per veure les fotografies d’un menú sencer.  

Experiència

Des de 2009 he centrat la meua activitat professional en la fotografia i en la comunicació. Tot i que els primers anys la meua experiència estava més enfocada al periodisme, poc a poc vaig anar canviant cap a la comunicació publicitària, les relacions públiques i la fotografia de bodes i famílies.

Al llarg d’estos anys, el meu treball en comunicació ha obtingut 2 reconeixements importants:

 • Premi Turisme 2015 a la millor campanya de comunicació de la Comunitat Valenciana, per “Morella, pueblos bello y bueno” de Ferrero Rocher. Entre 2009 i 2016 vaig treballar a l¡Ajuntament de Morella portant tota la comunicació i vaig tindre la sort de poder fer aquesta campanya tan especial per al poble
 • Exemple de bona gestió de xarxes socials per al Invatur (Institut Valencià de Turisme). En 2016 vaig començar a treballar en una agència de comunicació, portant diferents comptes d’empreses i institucions. Una d’elles va ser la creació de la marca turística “Els Ports és Autèntic” en 2017. Un any després, l’Invatur va ficar este treball com a exemple d’un bon treball per als destins turístics.

Des de 2016 a 2021 vaig continuar portant comptes de restaurants com Daluan, Mesón del Pastor o El Faixero, tant la part de xarxes socials com la fotografia. També he gestionat comptes com Penyagolosa Trails, Mobles Bustos, Sant Pere Homes o La Sénia País del Moble.

A més, he fet reportatges corporatius d’empreses com Hotel Mas de la Costa, Font d’en Torres, La Fonda, Formatges de Catí i El Pastor de Morella, Universitat Jaume I…

He col·laborat amb diaris o revistes com Levante de Castelló, El Temps o Guia Repsol. Ací, un reportatge publicat l’estiu passat sobre la Torre del Visco, on es combina lapart de reportatge, amb restrat o gastronomia: https://www.guiarepsol.com/es/dormir/en-la-gloria/hotel-torre-del-visco-fontdespatla-teruel/

Des de l’any passat he obert el meu estudi de fotografia i comunicació en Morella.

 

Pressupost

En estos anys he realitzat projectes de major o menor envergadura amb restaurants. Des de reportatges només fotogràfics d’un restaurant, a portar tota la ocmunicació o a fer projectes integrals de creació de web i comunicació.

 • Reportatge fotogràfic: Reportante d’entre 1:30h. i 3 h. on fotografiem els plats del menú i es pot fer algo de corporatiu, equip i treballs de cuina.
  • 190 € +IVA

 

 • Reportatge més ampli: Dos reportatges diferents, per tal de tindre tot el menú fotografiat, però també tindre més fotos de treball, de cuina o alguna imatge amb algun proveïdor. Normalment el fem en jornades o en un dia sencer.
  • 350+IVA

 

 • Gestió de xarxes socials: millorem la comunicació de les empreses, tenint clar els objectius i què hem de transmetre.
  • 180+IVA/mes