Felicitats, mares!

Avui és celebra el Dia de la Mare i és un bon moment per fer la vista enrere i recordar alguns grans moments que hem viscut en les mares.

Avui és celebra el Dia de la Mare i és un bon moment per fer la vista enrere i recordar alguns grans moments que hem viscut en les mares. Perquè tenim la sort de capturar emocions que són úniques durant una boda, on elles són molt protagonistes. Sempre a punt per cuidar fins l’últim detall i que no falle res i per viure el dia en la intensitat que toca. A més, hem gaudit de moltes nòvies qeu són mares i que viuen el seu dia amb els seus d’una forma també molt especial.

Una xicoteta selecció de bodes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moments de famílies

I també tinc la sort de poder fotografiar a les futures mares o a les mares que acaben de donar a llum. Moments únics i molt especials que fan que construim records per a tota la vida. És un plaer viure estos moments junt a vosaltres i, per això, este post que recorda alguns d’estos moments tan especials.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I per últim, com no, vull acordar-me dels meus i vull acabar este post felicitant també a la mare que tenim a casa i que fa tant per tots nosaltres.

 

Moltes felicitats a totes les mares. Espero que visqueu un dia molt especial amb els vostres!!!

Comparte esta publicación