Comunions Morella 2022

La Comunió és un esdeveniment molt important en l’infantesa dels fills i filles. És un dia molt especial, que bé mereix tindre un gran record. Per això, ací vos explico els diferents tipus de reportatges que poden fer, perquè este moment quede inmortalitzat per a sempre.

 

Fotos del dia

Cobertura  personalitzada del dia més important, des de que els xiquets i xiquetes arriben a la Basílica Arxiprestal fins que finalitza la Comunió.

Entrega de les fotos d’eixe dia en un usb de fusta (al voltant de 50, depen del número de xiquets), en alta i baixa resolució, i en una carpeteta amb unes fotografies impreses.

Preu: 85€ (Preu calculat per a 6-7 xiquets)

*Germans: En el cas de hi haver germans, el preu és de 135€ en total.

Pots veure el resum de les Comunions 2020 clickant ací

Reportatge de Comunió (Pre-comunió o post-comunió + estudi)

Sessió combinada en estudi i exteriors abans o després de la Comunió, amb el tratge o vestit del gran dia.  Pot participar també la família. Enguany, al tindre l’estudi combinarem fotografies en els paisatges que tenim a esta zona i també alguna fotografia formal en interior i il·luminació d’estudi.

Este tipus de sessions és molt recomanable, ja que és una sessió que fem en una vesprada i en el lloc que preferiu. Així, busquem la millor llum, els xiquets s’ho passen bé i obtenim el millor record.

Entrega de més de 50 fotografies en alta i baixa resolució, en una carpeteta amb fotos impreses, un usb de fusta i un detallet.

Preu: 145€

Pots veure resums més amplis de diversos Pre-comunions clickant ací

Àlbums

Álbum per recordar un moment tan especial. Tamany, 25×25 cm, de 30 fulles (15 plecs). Una vegada entregades les fotos, faig la maquetació de l’àlbum i després, podreu fer els canvis que vullgueu.

Preu: 170€

També hi ha possibilitat de fer rèpliques per als pares

 

Pack Fotos del dia + Reportatge de Comunió + Àlbum

Perquè pugues tindre el millor record de la Comunió, la millor opció és tindre les fotos del dia, una sessió individualitzada, en la que puga participar també la família i un àlbum.

Preu del pack: 380€

 

Punts de llibre i Díptics

Un altra de les novetats d’enguany és que podem fer punts de llibre o díptics, així podeu tindre tot el que necessiteu per al dia de la Comunió. Si esteu interessats/des en esta opció, vos podriem ensenyar mostres i preus.

Comparte esta publicación